DELAVNICE SO EDINSTVENI PROGRAMI OSEBNE PREOBRAZBE

Raziskovalec podzavestne moči človeka,  obvladam verbalno in neverbalno  hipnozo in transfenomene, NLP, coaching, izvajam komunikacijska predavanja in delavnice za šole, fakultete, zdravstvene domove, centre za socialno delo, lokalno akcijske skupine, podjetja in druge organizacije…

SPROŠČANJE in USMERJANJE POZORNOSTI

Sprostitev uma, telesa in srca (psihe)-Izbrane tehnike in veščine sprostitve, dihanja in pozornosti samozavedanja

Način izvedbe: Delavnico izvaja doc. dr. Beno Arnejčič v

predlaganem obsegu-času izvedbe. Na začetku delavnice razloži teoretične osnove pomena sprostitve za človeka, strokovna, praktična in veščinska spoznanja o odnosu med različnimi umi (kognitivnim telesnim in umom ki človeka povezuje v odnosu zaupanja). Vse to preplete z najnovejšimi spoznanji o pomenu srčno možganske koherence za vsakdanje življenje. Preostali čas je namenjen prikazu tehnik, veščinam in urjenju, individualno in skupinsko. V delavnico je vključeno tudi ekskluzivno učenje dihalnih tehnik za doseganje stanja globje sproščenosti in kultiviranje celovitega zaznavanja človeka. Sprostitev s pomočjo dihanja in urjenja pozornosti je pot v dober medčloveški stik, odličen odnos in zaupanje z drugimi in drugačnimi. Ali kot je zapisal dr. Bauer: Človek ima v sebi kooperativni gen in človek je človeku najboljše zdravilo.

NEVERBALNA HIPNOZA

Neverbalna hipnoza je starodavna izvorna oblika hipnotizma, ki ima poudarek na fascinaciji, magnetizmu in neverbalni komunikaciji s klientom, ki vključuje kretnje z rokami, glasove, zvoke ter ga tako poveže z njegovo primarno nezavedno strukturo osebnosti.

Osrednji element neverbalne hipnoze je tehnika fascinacije, ki jo povezujemo s skrito močjo oči, s pomočjo stremljenja (gaze) brez utripanja vek. (M. Paret)

Fascinacija razvija vitalnost in regeneracijo. Z njeno pomočjo lahko oseba uravnovesi svojo osebnost in čustvena stanja.

OSNOVNI TEČAJ

DATUM

Od 17. novembra naprej

KRAJ IZVAJANJA

Ljubljana, Črnuče, Brnčičeva ulica 5

CENA

Cena tečaja po osebi je 70€ | Cena coaching ure je 70€

Začetni tečaj neverbalne komunikacije v transu, hipnozi in avtohipnozi kot orodja za blaženje in reševanje  duševnih stisk v vsakdanjem življenju

Pozdravljeni, drage udeleženke in udeleženci, prijateljice in prijatelji hipnoze in transa.

Dobrodošli na osnovnem tečaju iz neverbalne hipnoze. Živimo v času mnogoterih možnosti in družbenih tveganj, ki porajajo male in velike duševne stiske posameznika in skupin. Na tečaju boste prepoznali nezavedne vire notranje moči in jih vpeljali v vsakdanje življenje, delo in učenje. Gre za opazovanje in samoopazovanje vsakdanjega transa kot naravnega in predvsem brez besednega pojava pri vsakem posamezniku V nadaljevanju pa gre potem  za njegov prenos v hipnozo  in samohipnozo, kot načina ustvarjanje vzdušja za kreativno vseživljenjsko učenje, ki temelji na krepitvi močne volje in zanosa. Naučili se boste uporabljati hipnozo kot metodo neverbalne komunikacije in hipnozo kot stanje, pogoj in okoliščino, v katerih le-ta  nastaja in jo vsak pri sebi razvili v odlično orodje za izboljšanje najbolj naravne, pristne vzajemne komunikacije in  vzajemnega učenja, volje in zanosa v življenju in delu. Tako bo vsakemu udeležencu in udeleženki omogočen celoviti pristop k samouresničitvi oziroma uresničitvi zastavljenega namena in cilja, zaradi katerega bo prišel na tečaj.