Programi osebnih terapij

Z dolgoletnimi izkušnjami svetujem v osebnih težavah, družinskih konfliktih, učnih težavah otrok in mladostnikov, učim, kako se učiti in kako najti svoj cilj na poti osebnih sprememb. Prav tako urim time za večjo učinkovitost in fleksibilnost.

USTVARIM DOBER STIK, POKAŽEM VEŠČINO POSTAVLJANJA MEJE SEBI IN TEBI, GRADIM ODNOS IN VZPOSTAVIM ZAUPANJE, KI JE UPANJE V ČLOVEKA IN NJEGOVO ČLOVEŠKOST

Moj pristop obsega terapijo medicinske hipnoze ali hipnoterapijo, ki jo prepletam s pristopi NLP in psihološkega svetovanja. Pri tem se osredotočam na dejstvo, da je vsak človek enkratna in neponovljiva osebnost, zato mu prisluhnem v njegovi celovitosti.

Novost moje ponudbe je neverbalna hipnoza in magnetizem. Licenco sem pridobil po 2 letnem študiju pri dr. Marcu Paretu na Evropski univerzi v Rimu spomladi leta 2022. Gre za popolnoma sveži in NOV PRISTOP v Sloveniji v hipnozi kot načinu učenja človeške komunikacije.

ALI STA HIPNOTERAPIJA IN COACHING PRIMERNA TUDI ZAME?

Na srečanjih vas peljem po poti sprememb: KAKO?

  • upravljati negativna čustvena stanja, strah, skrb, panika, jezo, sramežljivost, zamero, žalost, osamljenost idr.
  • odpraviti tesnobo, depresiranje in depresijo, okrepiti samopodobo
  • ravnati in si pomagati pri travmah, zlorabah in fobijah
  • spremeniti omejujoča prepričanja o sebi, ki preprečujejo uspeh
  • odpraviti zasvojenosti in motnje hranjenja, kajenje, težave v partnerskih odnosih, pasivnost, dolgčas
  • odpraviti neželene vedenjske vzorce
  • uskladiti cilje s tem, kaj mi je pomembno
  • upravljati upor pred učenjem, učne težave v šoli in v življenju, naučiti učiti se
  • spremeniti želje v cilje, sprejemati odgovorne odločitve in jih uresničiti
  • blažiti in odpraviti različne psihosomatske bolečine (glavoboli, bolečine hrbtenice, išias, revma…)

Človek, ki prisluhne drugemu in sprejema različnosti ob zavedanju, da je vsak od nas posebna in enkratna osebnost. Športnik, maratonec, tekač in veteranski atlet in plesalec …

Praktik in mojster nevroligvističnega programiranja NLP z mednarodnim certifikatom. Terapevt medicinske hipnoze pri društvu za medicinsko hipnozo Slovenije in neverbalni hipnoterapevt. Pri dr. Aviju Gorenu Baru iz Izraela je končal usposabljanje za Expressive Arts Coucha po metodi C.G. Junga. Hipnozo, transfenomene, nezavedni um in zavest preučuje tudi znanstveno in pomag tudi obolelim za rakom in njihovim svojcem. Svoje znanje in prakso hipnoze je potrdil tudi z diplomo terapevta medicinske hipnoze pri Društvu za medicinsko hipnozo, ki jo vodi prof. dr. Miran Pajntar. 

DA, ZANIMAM SE ZA OSEBNO OBRAVNAVO