DOBRODOŠLI V MOJEM DELČKU SVETA

kjer ustvarjam kot terapevt medicinske hipnoze, coach, univerzitetni učitelj, predavatelj, terapevt neverbalne hipnoze, magnetist, avtor in kolumnist.

Sem Expresive Art coach po metodi C. G. Junga, doktor znanosti s področja psihologije, docent, doktor, redno zaposlen  na Pedagoški fakulteti, Univerze na Primorskem.

DOC. DR. BENO ARNEJČIČ

Predavam, pišem, pomagam mladostnikom in staršem ustvariti stik, postaviti mejo, odnos in zaupanje

Sem učitelj, z občutkom, da prisluhnem in uresničim vaše hrepenenje in želje po znanju in spremembah, ter vas usmerjam v vaš hoteni cilj. Zaposlen na Pedagoški fakulteti v Kopru, predavatelj družboslovnih in psiholoških predmetov. Profesor z izkušnjami v delu v vojski in v šolstvu, pri delu z pripadniki romske skupnosti. Človek, ki prisluhne dragemu drugemu in sprejema različnosti ob zavedanju, da je vsak od nas posebna in enkratna osebnost. Športnik, plesalec kubanske salse, bachate in kizombe ter bobnar (konge, bongosi, darabuka, cajon).

Razvijam pristen človeški in sočuten odnos do klienta in zagotovljen uspeh. Hipnozo preučujem tudi znanstveno in njo pomagam vsem tistim, ki potrebujejo več motivacije, samozavesti in korajže za vzajemno učenje i sproščeno življenje. Sem odločen zagovornik gibanja  v vseh razsežnostih  telesa, psihe in odnosov. Svoja spoznanja sem združil v znanstveni monografiji Tek in beg-podzavestna moč človeka v gibanju.

STROKOVNA USPOSOBLJENOST

TERAPEVT MEDICINSKE HIPNOZE

UNIVERZITETNI UČITELJ

PSIHOLOŠKI SVETOVALEC

PREDAVATELJ

COACH

PISEC KNJIG IN KOLUMN

MAGNETIST

Zaposlen je na Pedagoški fakulteti v Kopru, predavatelj družboslovnih in psiholoških predmetov (Psihologija organizacije, Pedagoška psihologija, Socialne veščine otrok in staršev, Okolja formalnega in neformalnega izobraževanja odraslih). Profesor z izkušnjami pri delu v vojski in v šolstvu ter pri delu z pripadniki romske skupnosti.

Človek, ki prisluhne drugemu in sprejema različnosti ob zavedanju, da je vsak od nas posebna in enkratna osebnost. Športnik, maratonec, tekač in veteranski atlet in plesalec …

Praktik in mojster nevroligvističnega programiranja NLP z mednarodnim certifikatom. Hipnozo, transfenomene, nezavedni um in zavest preučuje tudi znanstveno in pomag tudi obolelim za rakom in njihovim svojcem. Svoje znanje in prakso hipnoze je potrdil tudi z diplomo terapevta medicinske hipnoze pri Društvu za medicinsko hipnozo, ki jo vodi prof. dr. Miran Pajntar. 

Beno Arnejčič je avtor več znanstvenih in strokovnih prispevkov s področja psihologije organizacije, pedagoške psihologije in socialne psihologije. Na Pedagoški fakulteti v Kopru sem sodeloval pri izvedbi mednarodnega znanstvenega projekta Erasmus, Odnosne in čustvene kompetence v šolah – REC (Relational and Emotional Competencies at Scool). Sodeluje z Inštitutom za hipnoterapijo Milton Erickson v Rottweilu v Nemčiji.
Septembra 2018 je pri založbi Umco izšla znanstveno monografija Tek in beg-podzavestna moč človeka v gibanju.                      Leta 2022 je v Rimu uspešno zaključil 2-letno izobraževanje in praktično usposabljanje ter postal neverbalni hipnoterapevt, magnetist in mesmerist.